25e editie OKEPoP belooft weer een feest te worden

OKEPoP, het jaarlijkse koningsdagfestival bij de Grund in Houten, viert dit jaar de 25e editie. Begonnen als een uitvloeisel van jongerenvereniging OKE, is het festival inmiddels een begrip geworden. Ook dit jaar zal het bekende recept weer gebruikt worden: bands, DJ’s, springkussen en, voor het eerst, een beatboxer.

Het festival begint als elk jaar om 12:00u en zal tot 18:00u duren. De bands die dit jaar meedoen, zijn de Houtense coverband Sustained, Elephants on Parade met hun nieuwe gitarist, het Utrechtse Witness en Nextgear. Ook bij de DJ’s een aantal bekende namen: DJ Sqez, DJ Remigius, DJ Danny Delicious en DJ Voogt. De DJ’s Stefan Koopmanschap en Muziekoortje zullen samen gaan draaien. Om 13u een primeur, als beatboxer Quint zijn kunsten gaat vertonen op het hoofdpodium.

Natuurlijk is er genoeg mogelijkheid voor kinderen om zich uit te leven op de springkussens en wordt ook aan de inwendige mens gedacht met drank- en eetopties.

Jorg Rademaker vertelt desgevraagd dat voor hem de eerste editie toch wel het meest speciaal was. “We staken toen echt onze nek uit.” Hij regelde die eerste edities de bar. In het radioprogramma Sunday Move van 21 april dat om 14:00 begint, is Jorg samen met Bert van der Horst te gast om te vertellen over 25 jaar OKEPoP en de nieuwste editie op Koningsdag.

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

Berichten over uw buurt

Berichten over uw Buurt

LEKSTROOM REGIO – Met ingang van 19 juni gaat de overheid inwoners actief informeren over besluiten die invloed hebben op hun buurt. Bijvoorbeeld over een

Lees verder »

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn