Evenementen in de regio

Evenementenagenda

Op deze pagina vermelden wij alle bij  ons bekende evenementen die in de Lekstroom regio spelen. Wij gebruiken onder andere de opgave van gemeenten van verstrekte vergunningen voor de verschillende evenementen en ook ons eigen netwerk.

Natuurlijk horen wij graag van de organisatoren als zij op de evenementen kalender willen worden vermeld. Je kunt hiervoor het formulier hiernaast gebruiken.

Evenement aanmelden

Nieuws melden?

TIP DE REDACTIE

Wees de oren en ogen van omroep Lekstroom. Heeft u flimpjes of foto’s van interessante gebeurtenissen? Heeft u nieuws dat absoluut niet gemist mag worden? Stuur een bericht naar tip@omroeplekstroom.nl of klik op de onderstaande button.

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn