Evenementen in de regio

Evenementenagenda

Op deze pagina vermelden wij alle bij  ons bekende evenementen die in de Lekstroom regio spelen. Wij gebruiken onder andere de opgave van gemeenten van verstrekte vergunningen voor de verschillende evenementen en ook ons eigen netwerk.

Natuurlijk horen wij graag van de organisatoren als zij op de evenementen kalender willen worden vermeld. Je kunt hiervoor het formulier hiernaast gebruiken.

Evenement aanmelden

Nieuws melden?

TIP DE REDACTIE

Wees de oren en ogen van omroep Lekstroom. Heeft u flimpjes of foto’s van interessante gebeurtenissen? Heeft u nieuws dat absoluut niet gemist mag worden? Stuur een bericht naar tip@omroeplekstroom.nl of klik op de onderstaande button.

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill