Adverteren & sponsoring

Een radiocommercial; wie wil dat nu niet?

Een professionele radiocommercial op omroep Lekstroom. Wij verzorgen het hele traject voor u. Van idee tot realisatie en natuurlijk het uitzenden in een overeengekomen frequentie. We maken een afspraak voor minimaal één kwartaal.

De radiocommercial
De commercial ontwikkelen wij voor u zonder kosten uwerzijds. We maken voor u een radiocommercial van circa 20 seconden waarin wij uw boodschap of uw bedrijf goed voor het voetlicht proberen te brengen. Daarbij streven we naar humor, originaliteit en een directe link naar uw doelgroep. U levert een basistekst aan van 2 of 3 regels met uw kernboodschap. Wij sturen u de commercial tevoren ter goedkeuring toe.

Uw investering
Uw investering is afhankelijk van de lengte van de overeenkomst en de frequentie waarmee de commercial wordt uitgezonden. Het afwisselend gebruik van verschillende commercials is ook mogelijk.

Andere opties
Natuurlijk zijn er ook nog andere mogelijkheden. Wij hebben een drukbezochte en actuele website. Hoewel gebonden aan de regels van een publieke omroep kunnen wij middels banners en blokjes advertentiemogelijkheden bieden op een aantal relevante en voor u interessante pagina’s

Mocht u vragen hebben, een voorstel willen ontvangen of een afspraak willen maken, stuur dan een mail naar commercie@omroeplekstroom.nl

Sponsor worden van Omroep Lekstroom

Het mes snijdt aan twee kanten: wij kunnen uw financiële ondersteuning goed gebruiken en u krijgt een professionele radiocommercial op onze zender en een logo op onze website.

Onze wederdienst
We maken voor u een radiocommercial van circa 20 seconden waarin wij uw boodschap of uw bedrijf goed voor het voetlicht proberen te brengen. Daarbij streven we naar humor, originaliteit en een directe link met Houten. U levert een basistekst aan van 2 of 3 regels met uw kernboodschap. Wij sturen u de commercial tevoren ter goedkeuring toe. Deze radio boodschap wordt minimaal wekelijks uitgezonden. Tevens plaatsen wij op onze website (www.omroeplekstroom.nl) – indien u ons een goed bestand aanlevert – graag uw logo in onze supportersbalk en ‘linken’ we dat logo direct naar de website die u onder de aandacht wil brengen van onze bezoekers. Zo kunt u laten zien dat u ons steunt en ook direct communiceren met onze online bezoekers.

Mocht u vragen hebben, supporter willen worden of een afspraak willen maken, stuur dan een mail naar sales@omroeplekstroom.nl.

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill