Vrijwilliger worden

Welkom in de dynamische mediawereld

Wordt vrijwilliger!
Omroep Lekstroom zoekt mensen die het leuk vinden om mee te werken met een organisatie die midden in de samenleving staat en daarover verhalen maakt en deelt. We maken op semi-professioneel niveau video, radio en zetten social media in. Het werk levert je vaak interessante ontmoetingen op en helpt je om je eigen woonplaats beter te leren kennen. De verhalen die we publiceren worden door honderden mensen bekeken/beluisterd en we hebben een groeiend publiek.

Wie kan reageren?
In principe iedereen met enthousiasme voor wat wij bij Omroep Lekstroom doen. Man, vrouw of anders, jong, oud of er tussenin? Wij zorgen voor een adequate opleiding en begeleiding zodat je snel zelfstandig aan de gang kan. Wil je als koppel of team (presentator en technicus) een radioprogramma maken en samen optrekken? Leuk. Reageer en maak ons ook enthousiast.

Ja, ik wil meedoen!
Wat moet je doen om je aan te melden bij Omroep Lekstroom? Klik op onderstaande button en vul je gegevens in. Wij sturen je vervolgens een intake formulier zodat wij je wat beter leren kennen, als je dat ingevuld hebt en geretourneerd nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Voorbeelden van actuele vacatures

We zoeken versterking voor de Rondom Houten redactie!

Lijkt het jou leuk om in een redactie samen te werken aan een talkshow? Om eens in de 1 – 2 maanden een tafel gesprek voor te bereiden en wil jij op zoek naar verhalen in Houten? Dan is Rondom de juiste plek voor jou! Ook zijn we op zoek naar iemand voor webredactie. Dit houdt in berichten schrijven voor social media en de website en het online plaatsen van items.

Ieder radioprogramma wordt ondersteund door een technicus.

De man of vrouw die achter de knoppen die ervoor zorgt dat alles professioneel geregeld wordt. Onmisbaar voor gelikte uitzendingen. Daarnaast heeft ieder programma een of meerdere redacteuren die het programma mede vormgeven en voor leuke passende onderwerpen zorgen. Zoals je ziet voor elk wat wils.

Wij zijn op zoek naar een of meerdere mensen die zich willen bezighouden met het beheer van de IT omgeving van de omroep.

Mensen die van de hoed en de rand weten op IT gebied en in een team ervoor willen zorgen dat alle softwarecomponenten doen wat ze moeten doen en dat we ons intern en extern professioneel kunnen presenteren. Naast de Microsoft omgeving kennen we een aantal meer specifieke omroep gebonden software omgevingen. Wie werkt graag in een team en vindt dit een leuke uitdaging?

Wij zijn op zoek naar een Social Media Coördinator die graag creativiteit inzet om Omroep Houten te laten knallen op al onze social media kanalen.

Iemand die precies weet wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op het gebied van social media en kansen signaleert in de markt. Een doortastende coördinator die nieuwe ideeën, ontwerpen en strategieën bedenkt en korte en lange termijn plannen maakt. Maar ook iemand die plezier heeft om mee te bouwen aan de omroep Lekstroom. Het betreft een functie in een dynamische omgeving met verschillende uitdagingen.  Je werkt nauw samen met de redactieleden van de Socialgroep en geeft ze het overzicht, inzicht en de ruimte om doeltreffende content te produceren. 

Wij hebben een professionele video groep in huis die verslag legt van wat er speelt in het Lekstroom gebied.

Ook hier geldt: we horen graag wat jou leuk lijkt om te doen. En natuurlijk mag je ook een filmpje sturen dat je gemaakt hebt om je interesse kenbaar te maken.

Zelf een radioprogramma maken op basis van een origineel idee of omdat je de luisteraars wil verrassen met jouw muziekkeuze inclusief een lokale touch?

Omroep Lekstroom geeft je graag de kans om je talenten te ontwikkelen. Wij zijn ook op zoek naar makers van programma’s met een specifiek onderwerp om geïnteresseerde luisteraars hierover te informeren. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw programma over evenementen in de regio, toeristische uitstapjes en andere wetenswaardigheden uit de regio, of een programma over en met de ondernemers in de regio.  Wees creatief en verras ons. Alle ideeën die een groep luisteraars kan aanspreken zijn welkom.

Nieuws melden?

TIP DE REDACTIE

Wees de oren en ogen van omroep Lekstroom. Heeft u flimpjes of foto’s van interessante gebeurtenissen? Heeft u nieuws dat absoluut niet gemist mag worden? Stuur een bericht naar tip@omroeplekstroom.nl of klik op de onderstaande button.

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

video
play-sharp-fill