Dames SV Houten winnen derby tegen Delta Sports ’95

SV Houten heeft op Sportpark Oud Wulven de derby tegen het tweede van Delta Sports ’95 met 4-0 gewonnen. Het beloofde een spannende pot te worden op de zonnige zaterdag, aangezien de uitwedstrijd maar nipt werd gewonnen (0-1) door de koploper van de 3de Klasse I.

SV Houten zette Delta Sports vanaf het begin goed onder druk en met vloeiend combinatiespel werden er kansen gecreëerd. Deze kansen werden niet allemaal benut, maar SV Houten ging wel met een ruime 2-0 voorsprong de rust in.

Verandering systeem bij Houten

SV Houten veranderde het systeem van 4-3-3 naar 3-3-4 in de tweede helft en dat pakte in het begin niet goed uit. Hierdoor kreeg Delta Sports ’95 een aantal goede mogelijkheden, die niet benut werden. Uiteindelijk liep SV Houten uit naar een simpele 4-0 overwinning. Doelpuntenmakers waren Daphne, Feline, Rosa en Mandy bij SV Houten.

Parkhout – VVIJ

SV Houten en Parkhout zijn in een prachtige titelstrijd verwikkeld, waar Parkhout drie verliespunten minder heeft en dus op ‘pole-position’ staat voor promotie naar de 2de klasse. Parkhout won haar wedstrijd afgelopen zaterdag met 7-1 van VVIJ dames 1.