Binnenkort voorverkoop theaterseizoen 2024-2025

HOUTEN – Het theaterseizoen is afgelopen. Maar bij het Houtense theater Aan de Slinger is het nog echt een drukke en gezellige boel. Er zijn bijvoorbeeld nog verschillende dansvoorstellingen te zien van onder andere Stardance Studio’s, Dansstudio Olga van Koningsbrugge en Balletschool Helen Wilson.

Op woensdag 22 mei start de kaartverkoop voor het theaterseizoen 2024-2025 . Mensen die ‘Theatervriend’ zijn, kunnen een week eerder bestellen. Op de website is het hele programma te zien. Daar staat ook het aanmeldformulier om Theatervriend te worden.

In het seizoen 2024-2025 is onder anderen op 22 maart SuperTribute, een tribute aan Supertramp, te zien en te horen. Op 6 en 7 juli is de Wijkexpeditie Schalkwijk te zien. Op vier januari maken de Purple Strangers, een tribute to Deep Purple hun opwachting. Verder zijn er nog nog talloze andere interessante voorstellingen te zien komend seizoen gezien de informatie op de website.

Buitenbioscoop
Ook dit jaar zijn er weer mooie films geselecteerd voor de Buitenbioscoop. De films starten in juni en juli om 22.30 uur, wanneer het zo goed als donker is. Op het beschutte theaterplein worden tafeltjes en stoelen klaargezet. Er zijn voor de buitenbioscoop maximaal 100 zitplaatsen beschikbaar. Er is een vrije plaatskeuze. Kaarten zijn voor €5,50 per persoon via de website en aan de kassa te koop.

Les Cyclades, met o.a. Kristin Scott Thomas, is de eerste film die op vrijdag 14 juni te zien is in de Buitenbioscoop. Nieuw dit jaar is de ‘keuzefilm’. De bezoeker van Aan de Slinger mag meebeslissen welke titel Aan de Slinger op vrijdag 28 juni gaat vertonen. Aan de Slinger heeft drie opties klaargezet: The Great Escaper, Belfast en The Worst Person in the World. Via een online keuzeformulier kun je je favoriet doorgeven.

Films in de Kleine Zaal
Op vrijdag 17 mei draait Housekeeping for Beginners, op 23 mei is Four Daughters te zien en Patrick and the Whale op 24 mei. Of kom kijken naar The Stones and Brian Jones. Op 14-jarige leeftijd ontmoette regisseur Nick Broomfield gitarist Brian Jones toevallig in de trein. Jones was als één van de oprichters van The Rolling Stones in 1962 op het hoogtepunt van zijn succes, met de wereld aan zijn voeten. In deze film worden de zeven turbulente jaren belicht tot 1969, waarin Brian Jones de band moest verlaten.

Meer informatie is te vinden op www.aandeslinger.nl

Foto: SuperTribute ETA photos

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

Berichten over uw buurt

Berichten over uw Buurt

LEKSTROOM REGIO – Met ingang van 19 juni gaat de overheid inwoners actief informeren over besluiten die invloed hebben op hun buurt. Bijvoorbeeld over een

Lees verder »

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn