22 mei start vrije kaartverkoop nieuw theaterseizoen

HOUTEN – Op woensdag 22 mei om 12.00 uur start de vrije kaartverkoop voor theaterseizoen 24-25. Er staan weer mooie voorstellingen geprogrammeerd op het podium van Aan de Slinger in Houten, zo wordt ons verzekerd. Vanwege een verbouwing in de grote zaal, waar een extra balkon gerealiseerd zal worden, start Aan de Slinger in september met voorstellingen in de Kleine Zaal.

“Naast het tweede balkon, krijgen de technici een ander plekje in de zaal. En door het vervangen van alle stoelen wordt het weer heerlijk comfortabel zitten. In totaal komen er door de verbouwing maar liefst 84 stoelen bij”, zo laat Suzan Linde van Aan de Slinger weten.

Op zaterdag 21 september brengt Sahand Sahebdivani, zoon van een Iraanse revolutionair, een liefdevolle ode aan een leven vol verzet en vlucht, zo tipt het theater. Door de recente gebeurtenissen in Iran zijn deze zaken helaas weer heel actueel.

Enorme fantasie
De winnaar van het Leids Cabaretfestival van 2022, Stefan Hendrikx, neemt je op zaterdag 28 september, gewapend met een enorme fantasie, mee in zijn zoektocht naar wat voor man hij nou eigenlijk wil zijn. Deze voorstelling kent een hoge grapdichtheid.

Buitenbioscoop
De buitenbios gaat op vrijdag 14 juni van start! Op het theaterplein wordt het filmscherm opgehangen en de stoeltjes neergezet. Voor slechts € 5,50 worden de favorieten van het afgelopen jaar vertoond. Het theater presenteert in de Buitenbioscoop Les Cyclades, Asteroid City met Scarlett Johansson en Tom Hanks, The Great Escaper met Michael Caine, Past Lives, Moonage Daydream met o.a. David Bowie en Ziggy Stardust, Poor Things, Le-Pot-Au-Feu en The Old Oak. Bij regen verhuist de Buitenbioscoop naar binnen. Kijk online voor meer informatie over deze films.

Films in de Kleine Zaal
In de Kleine Zaal draaien er ook nog topfilms! In mei worden Four Daughters, Patrick and the Whale (een adembenemende documentaire over de uitzonderlijke band tussen een mens en een potvis), The Stones and Brian Jones en Back to Black (het levensverhaal van Amy Winehouse) vertoond. Bekijk ook het filmprogramma van juni nog even. Zo heeft het theater daar de Nederlandse film Laatste Ronde (met o.a. Wilfried de Jong en Leopold Witte) of de Franse biopic L’Abbé Pierre over het buitengewone leven van priester Henri Grouès, die zijn leven volledig wijdde aan de strijd tegen armoede en dakloosheid, geprogrammeerd.

Kaartverkoop
Ga voor het complete (film)programma en tickets naar www.aandeslinger.nl
U heeft een account nodig om tickets te kunnen kopen.

foto van Sahand Sahebdivani, fotograaf Tom van Huisstede.

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

Zonnestroom voor huurders

HOUTEN – Woonin organiseerde op 4 en 10 juni twee informatiebijeenkomsten voor huurders die graag gebruik willen maken van zonnestroom. Al eerder konden huurders met

Lees verder »

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn