6e Fiets-Rommelroute Batau-Noord Nieuwegein

De Fiets-Rommelroute Batau-Noord is dit jaar op zondag 9 juni van 11.00 tot 16.00 uur. Wijkbewoners die mee willen doen kunnen zich tot 15 mei aanmelden bij de organisatie via een e-mail naar rommelroutebatau-noord@outlook.nl

Tijdens de rommelroute kunnen bewoners hun tweedehands- of zelfgemaakte spullen te koop aanbieden, maar alleen vanaf eigen terrein, zoals de tuin, oprit, garage, schuur etc. Dit heeft te maken met de vergunning die is afgegeven voor dit evenement. Deelname aan de rommelroute is gratis, maar men moet zich vooraf wel aanmelden. Commerciële verkoop mag niet. De verkoopplek gezellig en goed zichtbaar maken mag wel.

Ook dit jaar zorgt de organisatie voor posters, spelregels en plattegronden voor de deelnemers. Vanaf nu plaatst www.pen.nl een interactieve digitale plattegrond die steeds aangevuld wordt. Daarop kunnen potentiële deelnemers zien welke buren zich al aangemeld hebben. Bezoekers kunnen er op 9 juni eenvoudig de verkoopadressen vinden. Vanaf 1 juni zijn bij Bruna Muntplein ook weer gedrukte plattegronden verkrijgbaar.

Gebaseerd op ervaringen van de laatste jaren vraagt de organisatie om vooral buren en andere inwoners van uw straat/wijk te stimuleren ook mee te doen. Hoe meer deelnemers in een straat des te beter de verkopen.

Nieuws en informatie over de rommelroute zal steeds te vinden zijn op facebook: Fiets-Rommelroute Batau-Noord en Instagram: wijknetwerkbataunoord. Specifieke informatie krijgen de deelnemers via e-mail: rommelroutebatau-noord@outlook.nl

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn