Vandaag spullen over? Geef ze een derde kans!

Sta jij vandaag ook op de vrijmarkt met al je spulletjes die nog nuttig zijn, maar niet meer zo nuttig voor jou? Alhoewel het vaak goed ‘zakendoen’ is op de vrijmarkt, en dan vooral als de zon schijnt, blijf je altijd met mooie spullen zitten. Daar is een oplossing voor; gooi ze niet weg, maar kom gezellig naar de Goyse thuismarkt op 8 juni a.s. Dan krijgen ze naast een tweede, ook nog een derde kans!

Carola van Bentum, medeoprichtster van de Goyse thuismarkt: “Tiny en ik zijn twee jaar geleden klein begonnen met deze markt, het bleek eigenlijk direct al een succes. Daarom zijn wij nu alweer toe aan een 3e editie. En ook op deze editie van de Goyse thuismarkt valt er weer van alles te beleven en iedereen is van harte welkom. Er is door het dorp plek om je spullen te verkopen, maar er is ook van alles te zien en te beleven. Zo is er naast de vrijmarkt livemuziek. Natuurlijk voor de inwendige mens zijn er hapjes en drankjes. Er is ruimte voor beauty en hobby’s, maar er zijn ook activiteiten en spelletjes. Er is een heuse straatartiest aanwezig! Ook voor de kleintjes is er van alles te beleven.”

Kortom; kom met de overgebleven spullen op 8 juni naar de Goyse thuismarkt en beleef de gezelligheid van ’t Goy.Wil je spullen komen verkopen? Neem contact op met Tiny 06 – 17420076 of Carola 06 – 10105066, zie de flyer. Tot 8 juni, van 11.00 tot 15.30 uur!

Weergaven: 195

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn