Circus Snor komt in zomertournee langs bij Pand Pannenkoek

HOUTEN – Circus Snor zal op 15 en 16 juni tijdens de 10e editie van de zomertournee te zien zijn bij Pand Pannenkoek in Schalkwijk gemeente Houten. Onder de betoverende titel ‘Fête Magnifique’ belooft het circus een onvergetelijke circuservaring vol spektakel, magie, acrobatiek, circusspelletjes en optredens.

Gedurende twee uur dompelt men zich onder in de magische wereld van het het circus. Naast de voorstelling kunnen ook alle ouders met hun kinderen voor de voorstelling en in de pauze zelf oefenen met de circusmaterialen, spelletjes spelen en zich verwonderen.

De show en artiesten
Dit jaar viert Circus Snor een feestje: Fête Magnifique. Circus Snor gaat al 10 jaar lang elke zomer op pad: “Dit jubileum moet gevierd worden. En bij dit feestje komen er bijzondere gasten langs, worden er cadeautjes uitgedeeld, gezongen en kun je fantastische optredens zien in de circustent. Het publiek zal kunnen genieten van spectaculaire optredens van getalenteerde artiesten, waaronder Claudia en Alessio, acrobaten uit Italië. Er is een meesterlijke jongleer act en Sabine vertoont haar kunsten in de touwen in de lucht. Larissa laat haar indrukwekkende vuuract zien, terwijl Jasper de toeschouwers versteld zal doen staan met zijn verbazingwekkende illusies”, zo vertelt Lisanne Davids van Circus Snor

Pannenkoeken
Als extra biedt de locatie in Schalkwijk: “Pannenkoeken! Pand Pannenkoek is een heel leuke kindvriendelijke plek met speeltuin, gerund door fijne ondernemers. We komen er al een aantal jaar. Veel bezoekers aan de voorstellingen blijven ook hangen voor een hapje eten”, zo vertelt Lisanne.

Ook leuk voor ouders
De voorstellingen zijn volgens haar leuk voor kinderen , maar ook voor hun ouders: “Er zitten grapjes in de voorstelling die leuk zijn voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Vaak zie je dat de ouders het hardst oefenen om een truc onder de knie (bijv. met een hoepel of eenwieler) te krijgen.”

Kaartverkoop
Kaartjes voor de voorstellingen kosten 14 Euro. Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis. Kaartverkoop via de website van Circus Snor.

Foto Circus Snor. Foto: Paulus van Dorsten

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn