Mike Oskam organiseert kerstborrel XXL voor bedrijven

IJSSELSTEIN – Roos den Uijl, vrijwilliger van Omroep Lekstroom, bracht een bezoek aan de bekende IJsselsteinse volkszanger Mike Oskam. Met groot enthousiasme vertelde Mike over zijn aankomende evenement: de kerstborrel XXL, die op 14 december plaatsvindt in Het Heem in IJsselstein.

“Het wordt een geweldige avond vol gezelligheid,” vertelt Mike stralend. “Ik heb ongeveer 40 bedrijven uit IJsselstein en omstreken benaderd, en er komen maar liefst 40 bedrijven hun kerstborrel bij mij vieren. Ik hoop dat dit een jaarlijks fenomeen wordt.” Het belooft een bijzondere avond te worden, waar de sfeer centraal staat.

Kaartverkoop
De kaartverkoop verloopt voorspoedig, zo laat Mike weten: “We zitten nu al op 70% van de verkochte kaarten. Ik hoop natuurlijk op een uitverkochte zaal. Het moet een groot feest worden.” Over de naam van het evenement zegt hij lachend: “We vonden ‘XL’ een beetje te bescheiden, dus maakten we er ‘XXL’ van. Het mag grootser!”

Bekende zangers
Mike heeft voor de kerstborrel een aantal bekende artiesten weten te strikken, waaronder Wolter Kroes en Peter Beense. “Op mijn social media heb ik een poll gedaan om te vragen welke zangers het publiek graag wilde zien. Deze namen kwamen naar voren, en zo was de line-up snel rond. Ik wil van deze kerstborrel een jaarlijks terugkerend evenement maken, en de mening van het publiek is daarbij belangrijk.”

De persoon Mike Oskam
Mike mag dan een landelijke ambitie hebben, zijn hart ligt in IJsselstein. “Ik ben geboren in het ziekenhuis van Nieuwegein, maar mijn wieg stond in IJsselstein, en daar ben ik eigenlijk nooit meer weggegaan,” vertelt de 28-jarige zanger. “Het wordt steeds drukker qua muziek, en ik wil nu ook buiten IJsselstein meer optredens gaan doen. Dat kost veel tijd, dus een vriendin heb ik op dit moment niet. In de kroeg ben ik afwachtend, ik stap niet zomaar op iemand af.”

Kaarten voor de kerstborrel XXL zijn verkrijgbaar via de website van Mike.

Wil je meer weten over Mike Oskam? Beluister hieronder het volledige interview met Roos den Uijl.

Foto: Roos den Uijl 

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn