Cultuurcafé IJsselstein in teken van dans en verbinding

IJSSELSTEIN – Het Cultuurcafé is dé ontmoetingsplek voor culturele ondernemers, kunstenaars en verenigingen om ideeën uit te wisselen en samen te werken. Op vrijdagmiddag 11 oktober stond de zesde editie in het teken van dans en verbinding. Gastlocatie was deze keer Dolstra Dance Center.

Tijdens het evenement kregen de deelnemers de kans om achter de schermen te kijken bij Dolstra Dance, een familiebedrijf dat al 44 jaar een begrip is in IJsselstein en behoort tot de drie langst bestaande dansscholen van Nederland.

Identiteit
Dominique Dolstra, eigenaar van de dansschool en tevens psychologe en trainer Body & Mind Language, gaf een interactieve workshop. Hierin liet ze zien hoe beweging gebruikt kan worden om belangrijke thema’s als identiteit, positionering en samenwerking op een creatieve manier te verkennen.


Thema: 80 jaar Vrijheid
Na de workshop volgde een brainstormsessie met thema’s als: 80 jaar Vrijheid en ‘Hoe kunnen we samen diverse doelgroepen, zoals klanten en leden bereiken? Hoe vergroot je je bereik?’ Aan het eind van de bijeenkomst was er gelegenheid om verder te praten tijdens een informele netwerkborrel.

Het IJsselsteinse Cultuurcafé vindt ongeveer drie keer per jaar plaats op verschillende locaties en biedt een inspirerende omgeving voor culturele samenwerkingen en het uitwisselen van kennis en ideeën.

Foto’s: Angelique van Lierop

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn