Handbal Houten verliest kansloos van Aalsmeer

HOUTEN – In de zevende speelronde van de Super Handball League heeft L. van Raak Milieutechniek/Handbal Houten een ruime nederlaag geleden tegen koploper Aalsmeer. De Houtense ploeg kon geen vuist maken en verloor met 42-23.

“We kwamen in het begin fors achter te staan, 9-1. Daarna herpakten we ons en kwamen we terug tot drie punten. Maar vervolgens wist Aalsmeer weer makkelijk uit te lopen,” vertelt Rogier Teeuwissen van Handbal Houten.

Dekkingsvorm
Volgens Rogier was het hoge doelpuntenverschil te wijten aan een combinatie van gemiste kansen en een minder goede verdediging. “We misten te veel vrije doelpogingen. We creëerden genoeg kansen, maar we beloonden onszelf niet. Bovendien stond onze dekkingsvorm niet geweldig. In de tweede helft wisten ze verder uit te lopen, en dat bleef zo. Het is zonde dat we onze goede vorm niet konden vasthouden,” legt hij uit.

Blessures
Teeuwissen was het afgelopen jaar veel geblesseerd, maar voelt zich nu weer fit. “Ik kon een aantal ballen raak gooien en wat assists geven aan mijn medespelers. Jammer dat het niet leidde tot een overwinning, want daar draait het uiteindelijk om. Maar persoonlijk gaat het de laatste tijd goed, en daar ben ik blij mee,” sluit hij af.

Foto: Christina de Jong 

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn