Apollo goed op dreef in competitie en Clubkampioenschappen

Badmintonspelers van Apollo uit IJsselstein speelden in de afgelopen twee weken 5 competitiewedstrijden. Er werd geen wedstrijd verloren, 2x gewonnen, 1x gelijk gespeeld en van één wedstrijd is de uitslag onbekend. Eén avond waren 2 teams gelijktijdig aanwezig in sporthal Galgenwaard en konden de teams elkaar aanmoedigen.

Verder werden in de afgelopen weken de eerste voorronden gespeeld van de Clubkampioenschappen 2024. Voor het eerst is een onderdeel ‘enkelpartijen voor dames en heren’ toegevoegd. Hiervoor was voldoende belangstelling en mooie en spannende partijen volgden. Op zondag 21 april vindt de slotdag van de Clubkampioenschappen plaats met de laatste voorrondes, gevolgd door de halve en hele finales. Publiek is overdag van harte welkom in de IJsselhal. Hieronder eerst de competitiewedstrijden:

Smashing G1 – Apollo G1: 2-4
Uit Wijchen kwamen de spelers van Apollo G1 terug met hun eerste overwinning van dit seizoen. Bij de dubbelpartijen werden de punten verdeeld. In de mix werden 3 driesetters gespeeld, waarvan er 2 gewonnen werden. Eén mixpartij werd in een tweesetter gewonnen. Eindstand: 2-4.

Iduna G1 – Apollo G3: 3-3
Samen met de Apollo M1 werd woensdagavond in Utrecht tegen Iduna gespeeld. Supporter Dion kwam ook nog even aanmoedigen, want hij was er aan het werk. Een gezellige boel dus. Invaller Antoinette nam het voor Esmeralda waar. Beide dubbelpartijen werden in driesetters gespeeld en helaas verloren. Hierna viel een heer van de tegenstander uit na de dubbelpartij door een blessure en werd er een andere heer uit de zaal gecharterd. Konden toch alle partijen gespeeld worden. Werd de eerste mixpartij nog verloren, de overige 3 mixpartijen werden gewonnen, waarvan één in een driesetter. Gelijkspel, punten eerlijk verdeeld.

Apollo M1 – Schoonhoven M1: 5-1
Alweer bijna 2 weken geleden speelden de heren van Apollo M1 thuis in het Cals College tegen Schoonhoven M1. Men liet één steek vallen tijdens de enkelpartijen. De overige punten waren voor Apollo, waarbij 2 dubbelpartijen in driesetters uitgevochten werden. Eindstand: 5-1.

Iduna M1 – Apollo M1: 2-4
Gezellig samen met de spelers van Apollo G3 spelen in Utrecht. Iduna M1 de hekkensluiter was de tegenstander van de heren van Apollo M1. Bij de enkelpartijen werd 2x gewonnen, de dubbelpartijen werden allemaal in driesetters uitgevochten, waarbij er wederom 2x gewonnen werd. Eindstand: 2-4.

Castellum M2 – Apollo M2:
uitslag onbekend

Op zondag 17 maart jl. vond de eerste dag van de Clubkampioenschappen 2024 plaats in de IJsselhal. Jong en oud, beginners en gevorderden, iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meedoen aan maximaal 2 onderdelen van de 3. Er werden dubbelpartijen, mixpartijen en enkelpartijen gespeeld. Deze laatste zijn voor het eerst gemengd voor dames en heren. Beginners, gevorderden en verder gevorderden speelden op hun diverse niveaus. Op zondag 21 april worden de laatste partijen in de voorrondes gespeeld, gevolgd door de halve en hele finales, afgesloten met een gezamenlijk diner, prijsuitreiking en verloting. Overdag is publiek van harte welkom in de IJsselhal.

foto: Apollo, beeld van de Clubkampioenschappen 2023.

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn