BoekStart Voorleespret in de Bibliotheek IJsselstein

Kinderen van 0-4 jaar kunnen op vrijdag 5 april om 10:00 uur weer mee doen met BoekStart Voorleespret in Bibliotheek IJsselstein. Een gezellig moment samen bezig zijn voor volwassene en kind met voorlezen, liedjes en spelletjes, tijdens De Nationale Voorleesdagen. Een goede gelegenheid om andere (groot)ouders/verzorgers van jonge kinderen te ontmoeten. Meedoen is gratis, aanmelden is niet nodig.

Het thema deze keer is boos zijn. Centraal staat het verhaal uit het prentenboek ‘Het boze boek!’ De kinderen worden gestimuleerd om actief mee te doen. Na het voorlezen volgt er altijd een spelletje of een liedje in het thema. Ook sluit deze editie een medewerker van de GGD aan, waar ouders/verzorgers mee kunnen praten. Na afloop kunnen de volwassenen nog een kwartiertje bijpraten, terwijl de kinderen met elkaar spelen.

BoekStart Voorleespret is vooral geschikt voor kinderen van 2-4 jaar, maar ook jongere kinderen zijn van harte welkom. “De activiteit wordt al drie jaar georganiseerd in bibliotheek IJsselstein”, zo liet een medewerker van de bibliotheek desgevraagd weten.

Elke keer een nieuw verhaal
Met voorlezen kun je niet vroeg genoeg beginnen. De Bibliotheek Lek & IJssel helpt jonge ouders graag om dat te ontdekken en om er samen met hun kind van te genieten. Daarom is er elke eerste vrijdag van de maand van 10.00 – 10.45 uur BoekStart Voorleespret in de Bibliotheek IJsselstein. Elke maand is er een ander thema. Er wordt voorgelezen uit een prentenboek dat daarbij past.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheeklekijssel.nl/voorleespret.

Weergaven: 6

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill