Burgemeester Isabella was te gast in The Sunday Move bij Omroep Lekstroom

HOUTEN – De Houtense burgemeester Gilbert Isabella was zondag te gast bij Omroep Lekstroom. In The Sunday Move vertelde hij over zijn afgelopen weken als burgemeester.

,,Voor het eerst bij Omroep Lekstroom”, begon de burgervader enthousiast. ,,Maar wel in de vertrouwde studio in Houten.” Vervolgens sprak Gilbert een uur lang met radiomakers Jan Geschiere en Ruben Driessen. In dat uur liet hij, onder anderen, zijn enthousiasme horen voor de vele vrijwilligers die in Houten actief zijn.

Bedreigingen
Ook ging Gilbert in op de afgelopen weken waarin hij veel over zich heen kreeg. Hij werd onder andere bedreigd en kreeg kritiek over zijn optreden in de kwestie rondom Houten Hub. ,,Het gaat goed met me”, verklaarde Gilbert zondag. ,,Dat heeft ook te maken met de mensen die om me heen staan en de positieve berichten die ik heb gekregen. Ik heb veel steun gekregen, daar wil ik mensen voor bedanken. Ik wil graag in gesprek blijven, maar wel op een normale manier.”

Gilbert Isabella wilde verder niet veel kwijt over de bedreigingen. ,,Ik wil er niet heel veel over zeggen”, zei hij over de kwestie. ,,Het maakt het werk iets minder prettig, omdat iedereen zich zorgen maakt. Dat wil je niet. Je staat ergens voor, dat mogen andere mensen ook. Je mag met elkaar van mening verschillen, maar dat doen we binnen de normale grenzen die we kennen.”

Inmiddels is Isabella weer ‘gewoon’ aan het werk. ,,Laten we vooruit kijken. Er zijn genoeg onderwerpen om over te praten.”

Luister hier het hele uur van The Sunday Move met burgemeester Gilbert Isabella terug:

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn