Circus Snor viert lustrum in Schalkwijk

SCHALKWIJK – Op 15 en 16 juni staat Circus Snor bij Pand Pannenkoek in Schalkwijk. Het bezoek aan het dorp is onderdeel van het lustrum dat Circus Snor dit jaar viert. Het circus bestaat namelijk tien jaar.

,,In 2013 was ik veel les aan het geven en aan het volgen bij een kindercircus”, begint Jasper Riedeman zijn verhaal over het ontstaan van het circus dat zijn standplaats in Utrecht heeft. ,,Ik heb toen een oude circustent gekocht en sindsdien zijn we elke zomer op pad gegaan met het circus.”

Acrobaten
Dit jaar is het voor de tiende keer dat Circus Snor op pad gaat. Het thema is dan ook ‘Vet Magnifiek’. ,,Bij ons doen kinderen en ouders ook iets actiefs. Dus voor je de tent in gaat, zijn er activiteiten. Je speelt spelletjes, loopt op een bal of leert zelf jongleren. Er is van alles te doen vóór de voorstelling en in de pauze. Het is dus meer dan alleen kijken naar de voorstelling.”

Het tiende jaar is reden voor een feestje. ,,Dag ga je op zoek naar artiesten”, vertelt Riedeman. ,,We hebben een aantal vaste artiesten, maar we hebben dit jaar ook twee fantastische acrobaten uit Italië die hele mooie kunsten vertonen. En dan ga je aan de slag om een mooi verhaal te maken, een rode draad dus.”

,,Als je kinderen hebt, en je zoekt iets waarvan je denkt: dit is totaal anders. Dan is dit geschikt”, zegt Riedeman. ,,En op deze locatie kun je na afloop ook nog een pannenkoek eten.”

Foto: Jasper Riedeman 

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn