City Plaza toneel van kinderhelden

NIEUWEGEIN – Winkelcentrum City Plaza is aanstaande zaterdag ‘the place to be’ voor de jeugd die fan is van Mickey & Minnie, Frozen’s Olaf en Elsa, de helden van Paw Patrol óf TikTokkers Maxime en Sophie.

Al deze jeugdhelden komen naar Nieuwegein voor de het evenement Kids Heroes op City Plaza. Voor de Nieuwegeinse jeugd dé kans om op de foto te gaan met één van deze bekende ‘heroes.’

,,We organiseren dit soort evenementen al een paar jaar voor de winkelcentra van Wereldhave, waar ook City Plaza onder valt”, vertelt Terry Bruyn van evenementenbureau Day & Nite. ,,Dat is ooit begonnen in een winkelcentrum in Heerhugowaard. Het was zo succesvol dat we inmiddels ook op andere plekken door heel Nederland dit soort dingen organsiseren.”

Hoewel Bruyn zelf vooral fan is van de figuren uit Starwars, geniet hij elke keer van de reactie van kinderen en jongeren die oog in oog staan met hun grote held. ,,Soms zijn ze echt onder de indruk, prachtig om te zien.”

De helden zijn zaterdag zo’n drie kwartier beschikbaar voor foto’s. ,,We hebben voor de helden die de jongste jeugd aanspreken een eigen fotograaf. De foto’s die gemaakt worden komen in een beveiligde omgeving op onze website te staan. Alles geheel volgens de regels van AVG. Maar natuurlijk mogen papa’s en mama’s ook zelf foto’s maken.”

Naast de aanwezigheid van de kinderhelden, is er zaterdag ook een Arcade ruimte waar kinderen de vetste games kunnen spelen.

Naar verwachting komen tussen de duizend en vijftienhonderd mensen extra naar City Plaza door het evenement. ,,Maar dat is wel over de hele dag gemeten”, vertelt Bruyn. ,,We kiezen voor een opbouw waarin we kijken naar de leeftijdscategorieën van de kinderen. Natuurlijk is er ook een belang voor de winkeliers en horeca in het winkelcentrum. Uit onderzoek is gebleken dat mensen langer blijven op een winkelcentrum met een dergelijk evenement. En dan hoopt de plaatselijk horeca natuurlijk dat ouders even een kopje koffie drinken en denken de winkeliers natuurlijk aan de boodschappen.”

Meet & Greet: 11.00 – 16.30 uur / Passage bij de roltrappen

11.00 tot 11.45 uur | Mickey & Minnie
12.30 tot 13.15 uur | Frozen: Elsa & Olaf
14.00 tot 14.45 uur | PAW Patrol: Marshall & Chase
15.30 tot 16.30 uur | TikTok Heroes: Maxime & Sophie

Meer informatie over Kids Heroes City Plaza is hier te vinden.

Foto: Day & Nite

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn