Update: Dames Vives promoveren na cruciale wedstrijd naar topdivisie

Ondanks de lokroep van de zon op de prachtige zaterdag waren er genoeg mensen aanwezig in de sporthal om te kijken naar De Partyshop.nl Vives DS 1 uit IJsselstein. Er stond een zeer belangrijke wedstrijd op het programma tegen Roosendaal: een duel voor een promotie/degradatie-plek in de topdivisie. 

Met VIVES op de 5de plaats, stond er veel op het spel aangezien plek nummer vier bemachtigd moest worden om zich voor dit duel te kwalificeren. De spanning en druk was voelbaar in de IJsselhal.

Overtuigend
Focus en scherpte was dus vanaf het begin van de wedstrijd benodigd, en die was ook aanwezig bij de dames. Ze speelden in de drie sets overtuigd en wonnen met 25-17, 25-19 en 25-18. Hiermee slaagden ze erin om de felbegeerde promotieplek te bemachtigen ten koste van Peelpush.

Update 16-4-2024 VIVES Dames 1 promoveert naar topdivisie
VIVES laat weten: Het kwam wat onverwachts, maar VIVES Dames 1 is nu al zeker van promotie naar de topdivisie. De P/D-wedstrijden van komende zaterdag zijn komen te vervallen, waarschijnlijk omdat clubs hebben laten weten af te zien van de P/D-wedstrijden, waardoor VIVES nu al zeker is van een plekje in de topdivisie.

 

Foto: Joël van der Schans

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn