Deadline nadert voor Houtense Honderdjes

HOUTEN – In de studio bij de Sunday Move vertelde de Houtense schrijfster Conny Hoogendoorn al over de originele Houtense Honderdjes wedstrijd. Inwoners van de gemeente Houten mogen een aansprekend Honderdje schrijven of een foto of tekening insturen. In alle gevallen speelt Houten een hoofdrol.

Befaamde juryleden
Juryleden burgemeester Gilbert Isabella, voorzitter van de Vrienden van het Hospice Jaap Overeem en Conny zelf selecteren de mooiste inzendingen. Die veroveren een plek in de bundel ‘Houtense Honderdjes’ die dit najaar zal verschijnen. En de mooiste foto zou zomaar op de cover kunnen verschijnen.

Alles naar het Hospice 
De royalty’s van de inkomsten van de verkoop van het boek laat Conny volledig ten goede komen aan het Hospice Kromme Rijnstreek. Daar heeft Conny haar redenen voor: “Natuurlijk schrijf ik Honderdjes omdat ik het heel erg leuk vind. Maar ook omdat ik Jaap Overeem en de overige Vrienden van het Hospice wilde helpen om meer aandacht op het hospice te vestigen. Ze willen er twee kamers bij bouwen en dat betaalt zich niet vanzelf. Daarnaast hebben ze ook meer vrijwilligers nodig.  Ik vind het geweldig als alle zorg rond het levenseinde erop gericht is om het voor de patiënt en zijn of haar naasten zo prettig mogelijk te maken.”

Deadline
Lees op www.connyhoogendoorn.nl wanneer een honderdje pas echt een Houtens Honderdje mag heten. U heeft nog tot 7 juli de tijd om mee te doen.

Foto: Conny Hoogendoorn

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn