Delen van IJsselstein al sinds vrijdagavond in het donker

IJSSELSTEIN – De wijken IJsselveld-Oost en IJsselveld-West zitten sinds vrijdagavond (gedeeltelijk) in het donker door het uitvallen van de openbare verlichting. De oorzaak is nog niet bekend. “Wij zijn op de hoogte, en zoeken samen met netbeheerder Stedin naar een oplossing”, laat de gemeente weten.

Ook in de wijken Overwaard, Europakwartier en Oranjekwartier laat de straatverlichting het op veel plekken afweten, melden bewoners op de Facebookpagina van de gemeente.

Storingen aan de openbare verlichting worden meestal gemeld bij CityTec, maar in dit geval komt de regionale netbeheerder in actie. “Er is mogelijk sprake van een kabelstoring.” Stedin is in een groot gedeelte van het verzorgingsgebied van CityTec verantwoordelijk voor het kabelnet.

“We willen dat dit zo snel mogelijk is opgelost wordt en daarom heeft Stedin hier extra personeel op ingezet”, aldus de gemeente.

Foto: Pixabay

Weergaven: 34

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

Ongeval in Nieuwegein

NIEUWEGEIN – Er heeft omstreeks 22:oo uur een ongeval plaatsgevonden op de Sluyterslaan in Nieuwegein. Bij dit ongeluk waren minimaal twee auto’s betrokken.  Op de

Lees verder »

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn