Delta Sports ’95 verliest, maar speelt zich veilig in Lopik

LOPIK – S.V. Lopik heeft een knappe overwinning geboekt tegen het eerste van Delta Sports ’95. Door een penalty van Lopik-aanvoerder Thomas Bakker in de negenendertigste minuut werd het 1-0 voor de thuisploeg. 

Tim van Kouwen, assistent-trainer van Delta Sports ’95, reageerde opgelucht: “We hebben verloren, maar door een andere uitslag op een ander veld spelen we ons veilig en dat was ons doel. Daarom ben ik superblij.”

Spanning
Er was spanning bij de thuisploeg volgens Tim: “Je kon wel merken dat er spanning op zat. Beide ploegen speelden een beetje met de degradatiestreep in de benen. We hebben het dus niet zelf afgedwongen, maar we handhaven ons gelukkig.”

Goede reeks
Delta Sports ’95 ging met 8 punten de winterstop in: “We hebben het knap gedaan in de tweede seizoenshelft. Als je met zo weinig punten de winterstop ingaat, en we hebben er nu 31 door een goede reeks”, aldus Tim.

Hoofdtrainer
Tim van Kouwen maakt een stap het komende seizoen: hij wordt hoofdtrainer: “Ik ben nu voor het tweede jaar assistent en volgend seizoen neem ik het over van Kevin Ligtermoet, die naar een andere club vetrekt.” Hij zat vooral in de tweede helft met een ander gemoed op de bank: “In de eerste helft had ik er niet zoveel last van, maar in de tweede helft werd ik zenuwachtiger omdat de spanning opliep. We hadden wel vertrouwen dat we het gingen halen, maar de vraag was vooral wanneer.”

Feestje
De spelers gaan de handhaving vieren: “Ik kan er zelf niet bij zijn, ik ga zo naar London, maar de jongens gaan het vieren in Houten. Jammer dat ik er niet bij kan zijn, maar volgende week wordt er na de laatste wedstrijd van het seizoen een feestje georganiseerd. Daar ga ik van genieten”, aldus Tim.

Dit is een coproductie met Danny van der Linden 

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

Zonnestroom voor huurders

HOUTEN – Woonin organiseerde op 4 en 10 juni twee informatiebijeenkomsten voor huurders die graag gebruik willen maken van zonnestroom. Al eerder konden huurders met

Lees verder »

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn