Dyde naar finale in Tivoli

UTRECHT – De Houtense Diede Vendrig (artiestennaam Dyde) heeft de finale van de Mentos Grote Prijs van Nederland bereikt. Na een optreden van twintig minuten in Tivoli hoorde ze dat het voldoende was om de finale te bereiken. 

De Grote Prijs van Nederland is sinds 1983 actief en doet er alles aan om muzikaal talent uit te dagen het podium van hun dromen te bieden. Vele – inmiddels – succesvolle artiesten hebben deelgenomen aan de Grote Prijs van Nederland, waaronder Brainpower, Junkie XL, Typhoon en Eefje de Visser.

Vader het podium op
Tijdens haar optreden gebeurde er iets bijzonders: “Eén van de nummers die ik zing (‘Pap’), gaat over mijn vader. Hij stond gedurende het nummer op het podium en dat was erg speciaal”, vertelde een blije Dyde tijdens de Sunday Move op Omroep Lekstroom.

Finale
Ze staat nu met vier andere artiesten in de finale. Deze finale is wederom in Tivoli Vredenburg, op 8 juni. Kaartjes zijn te koop via de website.

Foto: Ruben van de Par

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn