Dyde maakt nummer voor vaderdag

HOUTEN – Diede Vendrig, artiestennaam Dyde, reikte tot de finale van de Mentos Grote Prijs van Nederland. Deze prestigieuze talentenjacht moet een voorbode zijn voor een spetterende carrière. Vandaag brengt ze een nummer uit, speciaal op vaderdag. 

Nu heeft ze een nummer uitgebracht dat is geschreven voor haar vader: “Het is met een boodschap geschreven en ik denk dat veel mensen zich in het gevoel herkennen. We zien elkaar te weinig en in mijn drukke leven spendeer ik niet genoeg tijd met hem. Je weet nooit hoe lang dit leven nog duurt en hoe lang je nog samen heb, en daar zit een emotionele boodschap in.”

Finale in Tivoli
Ze kijkt met een tevreden gevoel terug op de finale: “Uiteindelijk ben ik met alle stemmen, publiek en jury, vierde geworden. Het was echt een supervette ervaring en een mooie show. Echt een eer om voor zoveel publiek te mogen spelen en ik ben trots dat ik zo ver gekomen ben. Vanuit het publiek kreeg ik de meeste stemmen en daar ben ik heel trots op.”

Nummer uitbrengen
Tijdens de finale zong ze ook het nummer voor haar vader: “Ja, die trok ik even het podium op tijdens de finale, dat vond hij leuk. Met dit nummer had ik mij ook opgegeven voor de competitie dus dat maakt het extra speciaal. Als verrassing konden we aankondigen tijdens de finale dat we het nummer officieel gingen uitbrengen.”

Nu weer hockeyen
Ze was gisteren (zaterdag) op bezoek bij haar vader gegaan, want vandaag moet ze degradatie voorkomen met haar hockeyteam Kampong 4: “We moeten echt winnen, dat staat eigenlijk vast.” Of Nederland ook gaat winnen? “Dat weet ik eigenlijk niet, en ik heb ook geen zweetband!”

Luister hier het nummer ‘Pap’ terug op Spotify:

foto: Ruben van de Par 

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn