Een Sing-In in Lopik

LOPIK – De zanggroep Multicolour uit Lopik organiseerde op 15 juni een ‘Sing-In’, waar iedereen de kans kreeg om op te treden. Dit evenement vond plaats op de boerderij van gastvrouw Sandra Stichter en trok zo’n 70 deelnemers.

“Iedereen die wilde kon komen zingen. Wij denken dat het heel goed is voor mensen om te doen. Mensen konden naar voren komen en lekker het podium opspringen. Het gaat niet om perfect zingen, maar zingen uit je hart en anderen raken”, aldus Sandra.

Multicolor
De groep bestaat uit 6 vrouwen en twee mannen. Voor Sandra speelt de groep een belangrijke rol in haar leven: “Het helpt me om emoties een plek te geven. Dat kan blij, boos of verdrietig zijn. Elk nummer heeft zijn eigen functie. Zo ben ik een keer bij een Rock ‘n Roll festival geweest en daar kon iedereen lekker zijn agressie kwijt, en juist daarbuiten heel liefdevol zijn.”

Inspireren
Deelnemers waren duidelijk enthousiast over de Sing-in: “Wat een prachtige plek is het ook. Samen zingen is altijd mooi, daar word ik altijd vrolijk van. En hopelijk inspireren we elkaar nog.” Door de huiskamersfeer voelde het ook gemoedelijk: “Cultuur moet je een warm hart toedragen, en als dan iemand zijn huis daarvoor open stelt en mensen uitnodigt is het echt superfijn.”

Succesvol recept
Sandra was meer dan tevreden over de Sing-In: “Wat mij betreft is dit een goed concept, maar als iemand nog ideeën heeft, hoor ik het natuurlijk graag.”

Luister nu de hele audioreportage van Jesse Wagenvoord terug: 

Foto: Sandra Stichter

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn