Fietser omgekomen bij aanrijding met landbouwvoertuig Broeksdijk

IJSSELSTEIN – Dinsdagmiddag rond 16:15 uur zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt voor een ongeval op de Broeksdijk.

Er was sprake van een aanrijding tussen een landbouwvoertuig en een fietser. De fietser heeft het ongeval niet overleefd. De hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar konden niets meer betekenen. Ook een opgeroepen traumahelikopter is geannuleerd. De weg is afgesloten voor alle verkeer.

“Rond 16.00 uur heeft op de Broeksdijk in IJsselstein een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een tractor. De fietser is hierbij om het leven gekomen. De weg is afgezet voor onderzoek”, meldt de Politie Utrecht op Twitter/X

Foto: RV Multimedia

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn