Golf van auto-inbraken in IJsselveld-West

De afgelopen week hebben meerdere auto-inbraken plaatsgevonden rond het Kornalijnpad in de wijk IJsselveld-West in IJsselstein. De politie IJsselstein-Lopik roept bewoners op om camerabeelden met de recherche te delen.

Meerdere auto-eigenaren werden de dupe van een inbraak in hun voertuig. In de nacht van donderdag op vrijdag 12 april werden uit drie auto’s de navigatiesystemen gestolen. Een getuige heeft twee in het zwart geklede personen op een scooter weg zien rijden. Een van deze personen zou een jas van het merk Parajumper hebben gedragen, zo laat de politie weten.

Meld misdaad anoniem
Een aantal andere inbraken vond plaats in de nacht van zondag op maandag 15 april, in de avond van 15 op dinsdag 16 april en op donderdag 18 april. De recherche onderzoekt de verschillende inbraken, en doet aan bewoners van de wijk IJsselveld een oproep om informatie en camerabeelden te delen. Dat kan door het reguliere nummer van de politie bellen 0800- 7000. Anoniem melden kan ook via het tipformulier op de website www.meldmisdaadanoniem.nl of telefonisch via 0800-6070.

Foto: Politie IJsselstein-Lopik

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn