Handbal Houten speelt gelijk in eerste play-offduel

HOUTEN – L. van Raak Milieutechniek/Handbal Houten heeft de eerste wedstrijd in de ‘Best of Two’ gelijkgespeeld tegen BFC, de kampioen van de Eredivisie. In een vermakelijke en spannende wedstrijd werd het 33-33. 

In deze ‘Best of Two’ is het resultaat over twee wedstrijden bepalend voor handhaving in de BENE-League. Na dit gelijkspel is de boodschap duidelijk voor volgende week zondag in Beek: winnen.

Sterkhouders
Milo Bos en Ruben de Bok, die deze week hun contract verlengden Bij Handbal Houten, namen het team bij moeilijke momenten op sleeptouw. Aanvoerder Ruben was na afloop niet tevreden over het gelijkspel: “We waren veel te slordig in balbezit en niet goed in de omschakeling. We maakten veel te veel technische fouten om een overwinning te verdienen. Normaal hebben we een snelle omschakeling, maar dat zag ik vandaag niet altijd terug. Gedurende de wedstrijd lukte dat een paar keer, en toen kwamen we direct op voorsprong. We moeten zorgen dat we volgende week scherper en agressiever zijn om in de BENE-league te blijven.”

Vertrek keepers
Bjorn Brachten had aan het begin van de tweede helft 5 á 6 uitstekende reddingen, waardoor Handbal Houten een voorsprong kon nemen. Even leek het dat Handbal Houten in de tweede helft de wedstrijd naar zich toe kon trekken, maar BFC toonde zich veerkrachtig. Deze week werd bekend dat Bjorn Brachten Handbal Houten verlaat voor een andere ploeg uit de BENE-League: Hurry-Up. Ook Richard Meinicke staat volgend jaar niet meer in de goal. Hij stopt, maar blijft nog wel actief bij de club als penningmeester.

Afscheid
Na afloop nam voorzitter Dick Jacobs afscheid van een aantal vertrekkende spelers. Bram Versteegden, Diego Jacobs en Wessel Blokzijl kregen in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen een bloemetje voor de bewezen diensten bij de handbalclub.

Foto: Ils Pattipeilohy

 

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn