Handbal Houten versterkt zich met Mitchel Luijten

HOUTEN – Mitchel Luijten maakt komend seizoen de overstap van Bevo 2 naar L. van Raak Milieutechniek/Handbal Houten.

De zeventienjarige linkspoot begon met handbal bij DWS in zijn geboorteplaats Schiedam, doorliep vervolgens de jeugdselecties van Quintus en maakt dit seizoen dus meters in de Eredivisie bij het opleidingsteam van Bevo. Zijn kwaliteiten zijn ook in Papendal niet onopgemerkt gebleven want hij zit niet alleen daar op de HandbalAcademie maar is inmiddels ook een vaste waarde in Nederland U18.

Faciliteiten
Luijten licht zijn overstap naar Houten enthousiast toe:,,Ik werd door Houten benaderd en dat alleen al vond ik een hele eer. Ik heb vervolgens een goed gesprek gehad met Job, een aantal keer meegetraind en werd toen gelijk fijn ontvangen door de leuke spelersgroep. Verder was ik onder de indruk van het niveau en de faciliteiten, je kunt je hier echt honderd procent op het handbal focussen”.

Bij Houten wil het jonge talent graag:,,verder groeien, sterker worden en meestrijden om de punten.”

Welkome aanvulling
Trainer/coach Job Reumer is blij met de versterking:,,Mitchel is een talentvolle speler met de ambitie om ver te komen. Met zijn snelle break, sterke afronding en variërende schoten is hij een welkome aanvulling op de rechterhoek!”

Mitchel Luijten hoopt volgend jaar met Houten te juichen. (Foto: Handbal Houten)

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn