HC Houten blijft in de race om de titel

HOUTEN – HC Houten blijft in de race voor de titel in de Eerste Klasse. Na een 1-5 overwinning in Schiedam staan de heren nog steeds 1 punt achter de koploper Hudito, die zijn wedstrijd eenvoudig wist te winnen. 

Jordy van Dort is tevreden over de wedstrijd tegen Schiedam: “We hebben prima gespeeld, met mooie doelpunten en ook corners die er in gingen van Ties Brouwers en Laurens Brackel. Het blijft hierdoor spannend tot aan de laatste wedstrijd.” Zelf wist aanvoerder Jordy van Dort twee keer het net te vinden: “Ik sta sinds vier wedstrijden weer in de spits, dus ik mag mijn doelpuntjes gelukkig weer meepikken.” Ook Marius Koster maakte een goal.

Concurrent Hudito
Een saillant detail is dat Hudito het volgende week opneemt tegen Schiedam, de tegenstander van HC Houten van het afgelopen weekend. Hudito wist zijn eigen partij eenvoudig te winnen: 2-7 tegen IJssel, die onderaan staat in de stand. HC Houten heeft de hulp nodig van Schiedam om kans te maken op de titel. HC Houten neemt het aankomende op Sportpark de Meerpaal op tegen Ommoord om 14:45 uur.

Foto: HC Houten

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn