HC Houten dames 1 wint belangrijk duel in strijd tegen degradatie

Dameselftal 1 van Hockey Club Houten heeft afgelopen zondag hekkensluiter AMVJ verslagen met 2-3. Door de overwinning staat het team op de 9e plaats en staan ze negen punten boven de ploeg uit Amstelveen.

HC Houten kwam al na drie minuten in het duel op een 1-0 achterstand. Alsnog stonden ze na het eerste kwart op een voorsprong door doelpunten van Jasmijn Kleemans en Suzanne van Kesteren. In de tweede kwart van de wedstrijd maakte AMVJ nog gelijk, maar Anouk Kroon zorgde er uiteindelijk voor dat drie punten mee werden genomen naar Houten.

Taaie wedstrijd
“Het was een taaie wedstrijd”, zei verdediger Britt van der Heijden na afloop. “We hebben gewonnen door onze discipline en wilskracht. Onze doelpunten ontstonden door mooie combinaties, zoals onze derde goal. Dat was een strafcorner van Anouk. Maar onze trainer Anita gaf halverwege de wedstrijd aan dat we meer moesten verdedigen. En het had geen nut volgens haar om alleen maar de tegenstander op te jagen, omdat ze ook twee goals hadden gemaakt. Na het derde doelpunt van ons besloten we met z’n allen te verdedigen om die belangrijke drie punten binnen te halen!”

Op zondag 21 april speelt HC Houten dames 1 thuis tegen koploper Schaerweijde om 12:45 uur.

Dit is een coproductie met Ruben Driessen

Weergaven: 76

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

Ongeval in Nieuwegein

NIEUWEGEIN – Er heeft omstreeks 22:oo uur een ongeval plaatsgevonden op de Sluyterslaan in Nieuwegein. Bij dit ongeluk waren minimaal twee auto’s betrokken.  Op de

Lees verder »

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn