Het dak eraf met Steffen Morrison bij IJsselFEstein Sessies

IJSSELSTEIN – Aan het begin van dit jaar staken ze de koppen bij elkaar en besloot het bekende IJsselFEstein back to basic te gaan. Onder de naam IJsselFEstein Sessies organiseren ze nu kleinschalige optredens op diverse locaties in de binnenstad.  In maart was de geslaagde aftrap met Hans Dulfer en op 15 juni vult soulzanger Steffen Morrison het podium bij Broere.

De organisatie is blij met deze bijzondere soulartiest. “Steffen Morrison brengt met zijn muziek het oude soulgeluid van Motown en Stax weer helemaal tot leven. Hij is geïnspireerd door artiesten als James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye maar geeft zijn eigen draai aan deze classic soul, zonder hierbij ouderwets te klinken”, aldus Harmke van de organisatie. “Hij komt hier in IJsselstein het dak eraf spelen.”

Leukste herinnering
Het IJsselFEstein in september was veertien jaar hét muziekfestival voor de fijnproever. Het begon als kleinschalig muziekevent op meerdere locaties in de stad, de laatste jaren was het een groot evenement in het Kasteelpark. Veel IJsselsteiners en ‘fans van buiten’ koesteren warme herinneringen aan veertien jaar bijzondere optredens en mooie ontmoetingen. De organisatie is benieuwd naar deze herinneringen en roept op om ze te delen. En niet voor niets: “Er zijn kaarten te winnen voor het optreden van Steffen Morrison.”

Grote liefde
IJsselFEstein Sessies verloot drie keer twee kaarten onder de inzenders met de leukste herinnering aan het IJsselFestein. Heb jij je grote liefde hier ontmoet, of heb je vrienden gemaakt voor het leven? Heb je een andere mooie anekdote? Laat het weten aan de organisatie. Je kunt je bericht sturen naar info@ijsselfestein.nl. “Grijp je kans!”

IJsselFEstein Sessies

Vrijdag 15 juni 21.00 uur BijBroere aan de Voorstraat. Tickets kosten 11 euro en zijn verkrijgbaar via IJsselFEstein.nl

 

Foto: Jaap Kroon Fotografie

 

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn