Houten komt thuis: zanger Mike brengt single uit

HOUTEN – Vanmiddag om 5 uur in het radioprogramma ‘Houten komt thuis’ ontvangt DJ Ross van Ravenswaay de Houtense zanger Mike. Hij lanceert in het programma zijn nieuwe nummer ‘Waarom’.

“Het is een cover van het nummer Jaman uit 2011, maar er is in het nummer veel veranderd. Ik ben er echt superblij mee en het gaat hopelijk een groot bereik hebben”, vertelt Mike in een interview voorafgaand aan het radioprogramma.

Achtergrond
“Het nummer is, buiten de tekst, niet meer te herkennen omdat er een heel ander arrangement is gemaakt. Zo hebben we de accordeon en gitaren live laten inspelen door Daniel Metz en Marcel Fissen, één van de beste muzikanten in de industrie”, geeft Mike enthousiast aan.

Inspiratie
Het nummer is ooit geschreven door Waylon van der Heijden: “Zijn team is verantwoordelijk voor de tekst en die hebben wij volledig overgenomen. Door het arrangement te veranderen is het de plaat die het nu is. Het nummer is geproduceerd door Frank Verkooyen. Hij had gelijk een melodie in het hoofd en binnen een aantal weken hoorden we het resultaat, precies waar we op gehoopt hadden.”

Overstap
Mike is naar een andere studio overgestapt: “Voorheen werkte ik met Sonic Solutions. Ik ben nu overgestapt naar The Boom! Music Studio. Dat heeft voor frisse energie gezorgd, en het eindresultaat mag er zijn.”

Mike is vanmiddag om 5 uur in de studio bij Ross om zijn nummer ‘Waarom’ te lanceren. Luisteren is mogelijk via deze link, in de app of via de frequentie 107.3 FM.

Foto: Woods fotografie

 

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn