Houten trekt nieuwe keeper aan

HOUTEN – Milan van der Bruggen maakt de overstap van eredivisionist Tachos naar L. van Raak Milieutechniek/Handbal Houten. Bij Tachos rook hij eerder aan de BENE-League en hij wil terug naar dat niveau. 

“Ik houd van het snellere spel van de BENE-League en ben toe aan een nieuwe uitdaging”, aldus de sympathieke Brabander.

20 jaar 
De twintigjarige keeper is bezig met zijn laatste jaar op de Handbalacademie, maakte deel uit van Oranje U18 en is vastbesloten om de absolute top te halen. “Naar Houten toe is een mooie stap en ik kan aansluiten bij een leuke groep jongens. Ik denk dat ik daar zelf in de dekking iets aan kan toevoegen, die vind ik heel belangrijk en als we goed met elkaar weten samen te werken kunnen we die nog beter neerzetten. Naast het spelen op een hoger niveau kijk ik ook uit naar de trainingen met Kees (van der Post – keeperstrainer). Hij zet pittige, uitdagende trainingen neer. Ik hoop hierdoor dat met name mijn voetenwerk nog beter wordt”.

Stoppen Keepers
Trainer Job Reumer is blij met de komst van Van der Bruggen: “Met het stoppen van onze eerste twee keepers stonden we voor een grote uitdaging. Ik verwacht dat we met Milan een waardige opvolger hebben gevonden. Hij is niet de langste keeper, maar met zijn explosiviteit compenseert hij dat uitstekend. Uiteraard hebben we ook nog een tweede keeper nodig. Ik verwacht dat hier binnenkort meer nieuws over naar buiten komt”.

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn