Inschrijving IJsselsteinloop 2024 in volle gang

De inschrijving voor de jaarlijkse IJsselsteinloop is in volle gang. Diverse enthousiaste hardlopers hebben zich al van een plek verzekerd voor het evenement dat op zaterdag 18 mei gehouden wordt. Belangstellenden kunnen tot en met 28 april gebruik maken van de voordelen van de voorinschrijving.

Er zijn meerdere loopafstanden: halve marathon (21,1 kilometer), 10 en 5 kilometer en er is een Jeugdloop voor de groepen 3 t/m 8 van de basisschool. Ook verschillende bedrijven hebben zich al ingeschreven voor het Bedrijvenklassement.

Voorinschrijving
De komende twee weken is er nog de mogelijkheid om te profiteren van de voorinschrijving. “Dat kan nog tot en met 28 april.” De voordelen van een voorinschrijving: “Je bent verzekerd van een plek, en je profiteert van een verlaagd inschrijftarief.” Ook komt je naam op het startnummer. “En je kunt meteen een uniek IJsselsteinloop hardloopshirt bestellen.”

Halve marathon
De start van het parcours van de halve marathon is dit jaar bij de Groene Dijk en gaat via de Heemradenlaan (tramrails oversteken) richting het Boveneind in Benschop, om via de route Lopik en het Hooglandse Jaagpad, Lage Dijk Zuid op de Overtoom in IJsselstein te eindigen.

Tien kilometer
De 10-kilometerloop begint op de Hoge Biezen en gaat door IJsselstein via de Panoven, Biezendijk richting Lage Dijk Zuid. Via de Paardenlaan bereik je de finish op de Overtoom.

Vijf kilometer
Het startpunt van de 5-kilometerloop is ook op de Hoge Biezen en loopt via de Energieweg naar Lagedijk Noord via Panoven/Paardenlaan en eindigt ook op de Overtoom.

Jeugdloop
De jeugdloop is onderverdeeld in een parcours van 1 kilometer rond de binnenstad, het 2 kilometerparcours gaat via de Beneluxweg, de Panoven, en door de Paardenlaan. Beide trajecten beginnen op de Hogebiezen en eindigen op de Overtoom. Voor kinderen is er op 17 en 24 april de mogelijkheid om onder professionele begeleiding van Kinderfysiotherapie IJsselstein en Bodyrun deel te nemen aan een clinic. “Er zijn op dit moment al meer dan 40 inschrijving voor deze clinics!”, laat de organisatie op Instagram weten.

Verzorgingsposten
Op de trajecten vanaf vijf kilometer zijn op meerdere punten verzorgingsposten ingericht. Kijk voor de volledige info over de verschillende trajecten op de website.

Goede doel
De PodoXpert IJsselsteinloop wordt mede mogelijk gemaakt door vele sponsoren en andere gulle gevers. De opbrengsten gaan naar het goede doel. Dat is dit jaar de Voedselbank Nieuwegein-IJsselstein.

Meer informatie over de afstanden of inschrijving voor de IJsselsteinloop vind je op de website.

Foto: In IJsselstein

 

 

 

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn