Inspirerende Meet & Greet: ‘Samen bouwen aan een bloeiende toekomst voor Lopik’

Huis te Jaarsveld was afgelopen maandag het decor voor een inspirerende Meet & Greet. Diverse organisaties uit Lopik op het gebied van recreatie, toerisme en streekproducten kwamen bij elkaar tijdens deze netwerkbijeenkomst. “Het was een goede bijeenkomst!”, zegt organisator Miriam Boere. “Een mooi programma, een geweldige locatie en enthousiaste ondernemers.”

De bijeenkomst werd gekenmerkt door een sfeer van openheid. Meer dan 40 aanwezigen namen deel aan vruchtbare discussies en uitwisselingen. Ook burgemeester Laurens de Graaf en Christian van Oosten, beleidsadviseur Economie, Toerisme en Recreatie waren van de partij. Zij spraken met de deelnemers over de toekomst van recreatie, toerisme en streekproducten in de gemeente Lopik.

Een zeepkist diende als podium voor het leggen van nieuwe connecties tussen de organisaties. Belangrijkste doel van de bijeenkomst: ‘Samen bouwen aan een bloeiende toekomst voor Lopik’. Deze eerste aanzet is in ieder geval geslaagd. Er was veel lof voor de bijdragen van alle deelnemers.

Foto: Huis te Jaarsveld, Miriam Boere

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn