Jesse Donker nieuwe hoofdtrainer VVIJ

IJSSELSTEIN – Jesse Donker is komend seizoen hoofdtrainer van VVIJ. De oefenmeester uit IJsselstein volgt daarmee Mo Touh, die naar SV Houten vertrekt, op.

‘VVIJ is trots dat deze gekwalificeerde trainer uit eigen geledingen komt. Jesse neemt assistent-trainer Quinton Brandon mee’, schrijft VVIJ in het persbericht.

Een schat aan ervaring
Jesse Donker heeft als speler de jeugdopleiding van VVIJ doorlopen en hij speelde ook enige seizoenen in de hoofdmacht van VVIJ. Als trainer brengt hij een schat aan ervaring en een gedegen achtergrond in het voetbal met zich mee.
Donker begon zijn trainersloopbaan in 2011 bij JSV als trainer van de junioren A. Daarop volgden RKDES, Vriendenschaar, FC Aalsmeer, TEC Tiel en De Zuidvogels. Afgelopen twee jaar trainde hij het team van zijn zoon bij VVIJ. Zijn assistent-trainer, Quinton Brandon, is ook een voetballer in hart en nieren. Sinds 2013 heeft hij zijn sporen verdiend bij verschillende verenigingen.

Vol vertrouwen het nieuwe seizoen tegemoet
Jesse Donker: “Ik ga enthousiast de rol van hoofdtrainer VVIJ aanvaarden. Ik ben al jaren bekend met VVIJ en ik geloof in wat deze club kan. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met het getalenteerde team van spelers om successen te behalen. Zowel de club als ik hebben de ambitie om samen zo hoog mogelijk te komen. Het is een mooie uitdaging waar ik naar uitkijk.”

Voorzitter Rob de Vries sprak zijn enthousiasme uit over ‘de nieuwe aanwinsten’: “Nieuw is Jesse niet voor ons, omdat hij al twee jaar trainer is bij de jeugd. Een aanwinst als hoofdtrainer is hij zeker. Zijn visie op het trainerschap komt overeen met waar wij als club heen willen. Jesse beschikt over de benodigde papieren en heeft een bewezen staat van dienst in het trainen en ontwikkelen van talent. We verwachten dat Jesse de ambities van de club kan realiseren. Daarom verwelkomen we Jesse graag als onze nieuwe hoofdtrainer. Ook Quinton is een fijne toevoeging aan ons team. We zien de groei van onze club positief tegemoet.”

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn