Jongeren onderzoeken online wereld in voorstelling ‘Above Clouds’

HOUTEN – De leerlingen van Shine staan op zaterdag 8 juni op het podium van theater Aan de Slinger in Houten voor hun jaarlijkse eindvoorstelling. Dit jaar gaat de voorstelling over het jaarthema De Online Wereld. Iedereen komt hier dagelijks mee in aanraking. Maar zijn we ons ook bewust van de invloed die deze wereld heeft op ons zelfbeeld, onze keuzes en hoe wij als maatschappij naar de wereld kijken?

‘Above Clouds’ is een spannende, theatrale reis door het internet, waar het onverwachte normaal is. Waan je in een virtuele dimensie waar ontmoetingen plaatsvinden met bijzondere figuren. Ontdek een plek waar de grenzen tussen realiteit en digitale fantasie vervagen. Verlies jezelf in de betoverende wereld van ‘Above Clouds’, waar elke klik een nieuwe verrassing brengt en elke ontmoeting een avontuur op zich is.

Persoonlijke ervaringen
Sanne van Woudenberg van Shine; jongerencentrum voor podiumkunsten: “Op basis van persoonlijke ervaringen en de eigen ideeën van onze Shine-leerlingen is deze scherpe, multidisciplinaire eindvoorstelling ontstaan.” Yamie (19): “De online wereld leek mij een leuk thema om mee aan de slag te gaan, omdat het heel breed is en je er erg creatief mee kan zijn. Daarnaast is het goed om je als jongere bewust te zijn van de voor- en nadelen van dit thema.” “Het is een voorstelling vol humor, serieuze topics en, niet te vergeten, spektakel”, zo vervolgt Sanne.

Datum: zaterdag 8 juni.
Tijden: 16:30 uur en 20:00 uur.
Normale prijs: €10.
Prijs voor jongeren t/m 21 jaar: €7,50.
Tickets binnenkort verkrijgbaar via www.aandeslinger.nl

foto van de voorbereidingen via Shine

 

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn