Judith Köbben nieuwe directeur Fysieke Leefomgeving van gemeente Houten

HOUTEN – Het college van burgemeester en wethouders heeft Judith Köbben-Stoppelenburg (56) benoemd tot directeur Fysieke Leefomgeving van de gemeente Houten. Het dienstverband gaat per 1 september aanstaande in. Dit meldt de Gemeente Houten op haar website. 

Judith Köbben-Stoppelenburg Köbben heeft haar werkervaring opgedaan in de woningcorporatiesector (volkshuisvesting) en in verschillende interimfuncties binnen gemeenten.

‘S Hertogenbosch 
De laatste acht jaar is zij werkzaam geweest voor de gemeente ’s-Hertogenbosch. Eerst als senior projectmanager gebiedsontwikkeling Stadsontwikkeling en de laatste zes jaar als afdelingshoofd Stadsontwikkeling waar zij de opdracht kreeg om het team Programma’s en Projecten te vormen en stevig te positioneren binnen de organisatie.

Verantwoordelijkheid
Als directeur Fysieke Leefomgeving draagt zij de inhoudelijke verantwoordelijkheid voor de ruimtelijke vraagstukken in de gemeente Houten. De komende jaren ligt er een grote, complexe bouwopdracht en een belangrijke opgave op het vlak van energietransitie.

Ruimtelijk domein 
Als directeur stuurt zij lijn- en programmamanagers aan en projecten binnen het ruimtelijk domein, met specifieke aandacht voor de programma’s Bouwen voor Houten, Duurzaamheid en de implementatie van kerninstrumenten binnen de Omgevingswet. De nationale opgave voor ruimtelijke transitie in landelijk gebied is ook relevant voor Houten, wat resulteert in diverse vraagstukken binnen het project Bouwstenen Landelijk Gebied Houten

Stevig en duidelijke koers
Judith Köbben is inhoudelijk stevig in haar adviseursrol naar het bestuur en als manager binnen het ruimtelijk domein, waarbij zij een duidelijke koers vaart. Met haar benoeming krijgt het vernieuwde directieteam voor de komende jaren verder gestalte.

Foto: Gemeente Houten 

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn