Maak een bijzondere ‘Kunstfietstocht’ door Houten, ‘t Goy en Schalkwijk

Kunst om de Hoek (KodH) organiseert voor de 27e keer de Houtense Kunstfietsdagen. Deze keer zijn de Houtense Kunstfietsdagen op 13 en 14 april 2024. Meer dan 50 kunstenaars en 3 groepen exposeren hun werk op 34 locaties. De kunstwerken worden getoond in eigen atelier, woning of op een van de gezamenlijke locaties. Op 4 april om 20:15 is er aandacht voor de Kunstfietsdagen op de radio bij Omroep Lekstroom

Een unieke kans om kunstenaars aan het werk te zien en te spreken! Laat je verrassen door een zeer gevarieerd aanbod bestaand uit: schilderijen, fotografie, keramiek, beeldhouwwerk in hout en steen, glaskunst, papierkunst, grafiek, sieraden, textielkunst en installaties. De locaties zijn open van 12.00 tot 17.00 uur.

Overzichtstentoonstelling
Van elke kunstenaar is in het weekend van 13 en 14 april ook een kunstwerk te zien op de overzichtstentoonstelling in Theater aan de Slinger.

Deelnemende kunstenaars
I
nformatie over deelnemende kunstenaars is vanaf 1 april zichtbaar op de website van KodH, met het expositieadres en een aantal foto’s van hun kunstwerken. De kaart toont alle expositieadressen zodat bezoekers een fietsroute kunnen uitstippelen. Op de site is ook de folder te downloaden. De folder is o.a. verkrijgbaar bij Theater aan de Slinger, Cultuurhuis Schoneveld, de bibliotheek en bij de deelnemende kunstenaars.

Kinderen
Tijdens de Kunstfietsdagen krijgen ook kinderen extra aandacht. Kinderen van twee basisscholen krijgen een folder ‘Kom Kunst Kijken’ met een Kijk & Doe opdracht en een lotingsformulier voor een gratis Introductieles ‘Kom Kunst Maken’.

Meer informatie over het programma en de deelnemende kunstenaars is te vinden op de site www.kodh.nl of op de Facebook en Instagram pagina van KodH. Op de foto kijken bezoekers van Kunstfietsdagen in het verleden in Aan de Slinger naar de overzichtstentoonstelling.

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn