Mads Kamst sluit aan bij selectie Handbal Houten

HOUTEN – Jeugdspeler Mads Kamst is volgend seizoen selectiespeler van L. van Raak Milieutechniek/Handbal Houten. Nadat hij dit jaar doorbrak in het eerste, is hij voor volgend seizoen officieel toegevoegd aan de selectie. 

Stichting Tophandbal Houten is blij met deze ontwikkeling: “Mads maakte afgelopen seizoen deel uit van het succesvolle A-juniorenteam van Handbal Utrecht en speelde zich met zijn goede spel niet alleen in de kijker bij Job Reumer, maar ook op bondscoach Rick Louw maakte hij indruk. Mads is nu in training met Oranje U18 en hij wordt hopelijk geselecteerd voor het EHF Championship in Slowakije”.

A-junioren
De A-junioren van Handbal Utrecht wisten dit seizoen in de reguliere competitie van al hun tegenstanders te winnen. Afgelopen seizoen stroomden al drie jongens door naar het tweede team en komend seizoen volgen naast Mads nog vijf jongens de weg omhoog.

Doorstromen
“Met hun invalbeurten bij onze seniorenteams in de Eerste Divisie en BENE-League hebben deze jonge spelers afgelopen seizoen al laten zien mee te kunnen met dit niveau. Complimenten dus voor onze jeugdopleiding!”, aldus Stichting Tophandbal Houten. “De jongens zijn er absoluut nog niet, maar door de trainingen van Job Reumer en Remco Dörr en door de mix met de al meer ervaren spelers van onze teams zijn we er van overtuigd dat we hen nog meer kunnen laten groeien”.

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

Zonnestroom voor huurders

HOUTEN – Woonin organiseerde op 4 en 10 juni twee informatiebijeenkomsten voor huurders die graag gebruik willen maken van zonnestroom. Al eerder konden huurders met

Lees verder »

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn