Meld je aan voor de Creativiteitsprijs en maak kans op 1.200 euro

Wie wint er dit jaar die € 1.200,- en de felbegeerde beker van Onze Lieve Vrouwe Broederschap. Houtens talent kan zich aanmelden, maar uiteraard kunnen zij ook aangemeld worden. De Houtense talenten die meedingen naar de prijs maken niet alleen kans op een beker, maar ook een mooi bedrag van € 1.200,- dat besteed dient te worden aan de verdere ontwikkeling van het talent. Een onafhankelijke jury kent de prijs toe. De jury heeft ook de mogelijkheid om 1, 2 of hooguit 3 aanmoedigingsprijzen toe te kennen (hiervoor is € 400,- per prijs beschikbaar).

Jury
Zaterdag 1 juni 2024 is de uitreiking van de Creativiteitsprijs! De aanmeldingen dienen (per mail of post) voor 4 mei 2024 binnen te zijn. De jury ontvangt het liefste enkele voorbeelden van het werk (foto’s, film, links, website of portfolio) in combinatie met een begeleidend schrijven waarin het werk en de doelen van het genomineerde talent kort beschreven worden.

Voorwaarden
De voorwaarde voor het meedingen naar de Onze Lieve Vrouwe Broederschap Creativiteitsprijs is dat de betrokken persoon of groep van personen (jeugdigen en jongeren tot 25 jaar, woonachtig in de 4 woonkernen van de gemeente Houten) zich als creatief talent manifesteert.

Voor meer informatie zie www.olvb.nl Aanmelden kan via info@olvb.nl

Sponsoring door Aan de Slinger
Een deel van deze prijs wordt bijeengebracht door Theater Aan de Slinger.

Winnaars 2023
Droedel Phaneron won in 2023 deze Creativiteitsprijs die volgens de woordvoerder van Onze Lieve Vrouwe Broederschap al meer dan 20 jaar wordt uitgereikt. Op de foto de heren van Droedel Phaneron; een heus Houtens kunstenaarscollectief bestaande uit Pepijn Dolman, Rens Boelen en Gino Rondon. Desgevraagd geeft de woordvoerder van Onze Lieve Vrouwe Broederschap uitleg over de winnaars van vorig jaar.  “Met dit kunstenaarscollectief wil Droedel Phaneron een positieve invloed hebben op de maatschappij. Met hun kunstwerken bieden de kunstenaars een spiegel die de boodschap reflecteert dat controle over alles hebben niet nodig is, het is alleen belangrijk om controle te hebben over je eigen mindset. Creativiteit vervaagd, terwijl zij dit juist willen stimuleren.”

Alle winnaars van 2023

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn