Mo Touh van VVIJ naar SV Houten

Voetbaltrainer Mo Touh is vanaf komende zomer hoofdtrainer van SV Houten. Hij volgt daarmee Danny van Mourik op, die als interim-trainer werd aangesteld na het plotselinge vertrek van Eddy Levering.

Touh is momenteel trainer van het IJsselsteinse VVIJ. Met die club is hij volop in de race om het kampioenschap in de derde klasse D. Bij de voetbalclub zijn ze Touh erkentelijk voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling en prestaties van de vereniging.

,,Hoewel het vertrek van Mo een verlies is voor onze club, begrijpen we zijn verlangen naar een nieuwe uitdaging”, laat voorzitter Rob de Vries weten in een persbericht. ,,We zijn dankbaar voor de prestaties die hij dit seizoen en voorgaande jaren met onze zaterdagselectie heeft geleverd. We wensen hem het allerbeste in zijn toekomstige rol bij SV Houten.”

Goed gevoel

Touh heeft zelf ook een dubbel gevoel bij zijn overstap:,,Ik ga met plezier naar de club. De sfeer in de groep en met de supporters is goed. We spelen dit seizoen voor promotie en daar gaan wij nog steeds voor. Ondanks dat ik in januari besloot om nog een jaar te blijven, is het toch tijd voor een nieuw hoofdstuk. Dat wordt bij SV Houten. Het boek van VVIJ sluit ik met een goed gevoel.”

Het bestuur van VVIJ gaat op zoek naar een opvolger van Touh. ,,We zijn vastbesloten om een gekwalificeerde en gepassioneerde leider te vinden die de tradities en ambities van onze club voortzet”, aldus De Vries.

Tweede klasse

Bij SV Houten komt Touh terecht bij een club die vorig seizoen promoveerde naar de Tweede Klasse en daarin een uitstekende indruk maakt. De Houtenaren staan momenteel op de zesde plaats.

Saillant detail: donderdag (morgen) treffen Houten en VVIJ elkaar in een oefenduel.

 

Dit artikel is een co-productie met Ruben Driessen

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn