Muziekfeest Koningsnacht op Het Rond trekt veel publiek

Een knallend muziekfeest op Het Rond tijdens Koningsnacht in Houten kon op veel belangstelling rekenen. Het publiek werd getrakteerd op een prachtige line-up. Ondanks de regen hing er een prima sfeer. Jong en oud genoten van onder andere het Qmusic Foute Uur Live!, A*FEVER (ABBA Tribute), Chick Flix en meer.

 

 

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn