Nederlaag voor ‘goed spelende’ dames HC Houten

De vrouwen van HC Houten hebben verloren van Schaerweijde. Ondanks het goede spel van de Houtense vrouwen bleek de koploper uit Zeist toch iets te sterk: 2-3.

,,Het was een goede wedstrijd”, vond Britt van de Heijden. De verdedigster was wel van mening dat de arbitrage niet altijd mee zat. ,,Dat mag je eigenlijk niet zeggen”, vond ze. ,,En we hadden ook zelf meer kansen af moeten maken. In de eerste drie kwarten stonden we wat lager, om in het vierde kwart volledig te pressen.”

Al snel in de wedstrijd was Schaerweijde op een 0-2 voorprong gekomen. ,,Gelukkig maakten we 1-2. Maar uiteindelijk werd het 2-3. Dat is jammer omdat het nu wel heel spannend wordt.”

Trots gevoel

HC Houten staat op de negende plaats met het zelfde aantal punten als de nummer tien. ,,En we hebben nog pittige wedstrijden voor de boeg”, weet Van der Heijden. ,,Dus we moeten er echt alles aan doen om niet in de Play Outs te komen. We hebben nog vier wedstrijden te gaan en die zijn alle vier heel belangrijk. Ondanks onze nederlaag tegen Schaerweijde kunnen we die wedstrijden wel met een goed gevoel in.”

Donderdag spelen de vrouwen een oefenwedstrijd tegen Voordaan. Zondag is de uitwedstrijd tegen Zwolle. ,,Dan moeten we knallen!”

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn