Nieuw bedrijf in Houten

Sinds kort is aan de Herenweg 4 Dinner at Home gevestigd. U denkt misschien maar daar zit toch Dinner at Six? Nee, die zitten op nummer 6 maar het is wel familie van elkaar. Het succesvolle restaurant begint namelijk op nummer 4 een traiteur en delicatessenwinkel.

Sinds kort is aan de Herenweg 4 Dinner at Home gevestigd. U denkt misschien maar daar zit toch Dinner at Six? Nee, die zitten op nummer 6 maar het is wel familie van elkaar. Het succesvolle restaurant begint namelijk op nummer 4 een traiteur en delicatessenwinkel.

 

Weergaven: 2

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill