Nieuwe expositie ‘Dag en Nacht’ in theater DE KOM

In theater DE KOM in Nieuwegein is sinds vandaag de expositie ‘Dag en Nacht’ te bezoeken. Er is werk te zien van van Willy Begeman, Monique Willemse en Fred van den Wijngaard. De tentoonstelling is georganiseerd door KunstGein.

Willy Begeman schildert al jaren. Haar werk is vooral realistisch. Zelf zegt ze daarover: “Als kind tekende ik al vaak.” Op een later moment in haar leven werd ze door een vriendin aangemoedigd om op schilderles te gaan. Ze haalt veel inspiratie uit de natuur is en de olifant is favoriet. “Ik maak af en toe wel een uitstapje naar een andere vorm van schilderen, maar de natuur is voor mij de belangrijkste inspiratiebron.”

Exposeren en ontmoeten
Monique Willemse maakt meestal groot en abstract werk, maar sinds kort heeft ze ook wat kleinere werkjes aan haar kunst toegevoegd. “Creatief bezig zijn is een deel van wie ik ben. Het komt en gaat in periodes van schilderen, schrijven of andere creatieve bezigheden.” Ze schildert wat haar op dat moment bezighoudt. “Exposeren bij KunstGein en daarbij het ontmoeten van mensen inspireert mij enorm.”

Avondlicht
Hobbyfotograaf Fred van den Wijngaard maakt graag en vaak foto’s in en rond het stationsgebied van Utrecht. Hij trekt er het liefst in de avond op uit. “s ‘Avonds is de sfeer heel dan anders dan overdag.” Ook bewerkt hij zijn foto’s, zodat er een kleurrijk en surrealistisch beeld van de omgeving ontstaat.

De KunstGein-expositie ‘Dag en Nacht’ is te bekijken van woensdag 17 april t/m zaterdag 25 mei 2024.

Theater DE KOM, begane grond
Stadsplein 6
3431 LZ  Nieuwegein

Openingstijden: woensdag tot en met zaterdag van 12.30 – 16.30 uur.

Foto: Stationsgebied Utrecht, Fred van den Wijngaard

 

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn