Nieuwe naam voor de Bibliotheek in Nieuwegein

NIEUWEGEIN – De Bibliotheek De tweede verdieping heeft een nieuwe naam, een nieuw logo én een nieuwe website. Na het eerste deel van de verbouwing van het Stadshuis opent de bibliotheek op donderdag 13 juni haar deuren weer. Voortaan is de naam: de Bibliotheek Nieuwegein.

Je vindt de bibliotheek in de toekomst niet alleen op de tweede verdieping van het Stadshuis, maar verspreid over het hele gebouw. Het doel is dat de bibliotheek een plek is om te werken, studeren, een kopje koffie te drinken, een krantje te lezen en boeken te lenen.

Vernieuwde website
Bij de nieuwe naam en look hoort ook een nieuwe website. Wethouder John van Engelen kwam de website officieel openen en proosten met directeur Roel Zuidhof: “Ik heb net de website mogen bekijken en ik ben echt onder de indruk van de toegankelijke wijze waarop die gecreëerd is. Elk jaar nemen de aantallen toe van mensen die de bibliotheek weten te vinden en met zo’n goede website zal dat zeker zo doorgaan. Ik ben erg onder de indruk en ik verwacht er veel van!”

Neem hier een kijkje op de nieuwe website: www.bibliotheeknieuwegein.nl

 

 

 

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn