Omroep lekstroom geeft twee kaarten Thin Lizzy tribute weg

Omroep Lekstroom mag twee kaarten weggeven voor een optreden van The Lizzy Lagacy op 25 mei. JvA Producties brengt die zaterdag een ode aan Thin Lizzy met een optreden van The Lizzy Legacy in JC Enter, Hefbrug 1, in Houten om 21:00. De deuren openen om 20:00 uur. Kaartverkoop via www.jvaproducties.nl powered door Eventix. Kaarten 15 euro.
Kaarten winnen
Mensen die kaarten willen winnen kunnen tot en met 18 april mailen naar michel@omroeplekstroom.nl om mee te loten; met vermelding van winnen Lizzy kaarten en hun naam, leeftijd en woonplaats, emailadres en ook graag hun telefoonnummer. De radiomakers van Tempus Houten komt thuis willen vrijdag 19 april hun gast, de bassist van de band, tussen 18:00 en 19:00 in een live radio-uitzending uit de inzendingen de winnaar laten trekken. De inzendingen worden op volgorde van binnenkomst genummerd. De gast moet blind een nummer noemen van 1 tot het aantal inzendingen. De gast kent de inzendingen niet. De radiomakers willen graag in de radio-uitzending bellen met de winnaar, vandaar het telefoonnummer.
Thin Lizzy
The Lizzy Legacy heette voorheen The Lizzy Mobile. Onder die naam gaf de band in oktober 2022 een geweldig concert in Aan de Slinger in Houten. Veel positieve reacties toen. Meer informatie www.jvaproducties.nl Thin Lizzy is een Ierse hardrockband. De kern van de band vormden zanger en bassist Phil Lynott en drummer Brian Downey. Een tribute aan het Thin Lizzy van de 70-er en vroeg 80-er jaren. Thin Lizzy op zijn best met goede songs, stevige gitaren en een klassieke hardrock sound. Kenmerkend voor de groep was ook de opstelling waarin twee leadgitaristen centraal stonden met hun harmonieuze prachtige samenspel. The Lizzy Legacy zal u meenemen naar de hoogtijdagen van deze legendarische band. ‘The boys are back in town’, ‘Whiskey in the jar’, ‘Emerald’, ‘China Town’ en ‘Dancing in the moonlight’ komen zeker voorbij tijdens het optreden.
Afbeelding The Lizzy Legacy foto: René van den Brandt

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn