Ondernemend Ochtend Bakkie met wethouder in Lopik

LOPIK – Ondernemers uit Lopik worden uitgenodigd om op donderdag 30 mei aan te schuiven voor een Ondernemend Ochtend Bakkie met wethouder Jan Vente. Het is de eerste keer dat de gemeente Lopik deze bijeenkomst organiseert.

Tijdens de bijeenkomst zijn er twee inhoudelijke onderwerpen:

Allereerst worden de uitkomsten van een eerder gehouden ruimtebehoefte-onderzoek besproken. Adviesbureau Stec Groep licht toe wat het onderzoek inhoudt. De gemeente geeft vervolgens aan wat het onderzoek betekent voor de ontwikkeling van nieuwe ruimte voor bedrijven in Lopik. Daarna geeft Ondernemer Centraal toelichting op de dienstverlening die zij aanbieden. De gemeente Lopik is sinds 1 januari 2024 aangesloten bij deze dienstverlening voor ondernemers. Ondernemer Centraal kan ondernemers helpen bij financiële vraagstukken maar ook bij verduurzamingsvraagstukken en het versterken van het bedrijf.

Pitchen
Naast deze inhoudelijke presentaties krijgen ondernemers de mogelijkheid om hun onderneming kort te pitchen. Zo kunnen ze aangeven wat ze doen en bijvoorbeeld een oproep doen voor samenwerking.

Wethouder
Wethouder Jan Vente: “We zien uit naar het onderlinge gesprek met de ondernemers. We praten samen over wat er speelt, over wat goed gaat en waar meer aandacht voor moet zijn. Als wethouder Economie vind ik het belangrijk om goed contact te hebben met het bedrijfsleven, zodat ondernemers zich gehoord en gezien voelen. Naast bijeenkomsten als het ‘Ondernemend Ochtend Bakkie’ leg ik samen met onze accountmanager Christian van Oosten regelmatig bedrijfsbezoeken af. Vanuit interesse maar ook omdat we graag horen waar we ondernemers kunnen helpen en of er nog vragen zijn.”

Aanmelden
Je kunt je als ondernemer aanmelden voor dit Ondernemend Ochtend Bakkie via de website van de gemeente Lopik. Voor ontbijt wordt gezorgd.

Foto: Unsplash

 

Bericht delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Hier kan uw banner staan

Meer nieuws

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn

Nieuws voortaan ook via onze app?

DOWNLOAD ONZE APP

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws in je regio, download dan onze nieuwsapp.
 Naast het laatste nieuws ook veel andere nuttige zaken.
Luister naar onze radio, bekijk onze video’s en nog veel meer.

Stuur een bericht aan de radiostudio

Ik heb en vraag of verzoek

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij omroep Lekstroom

Stuur mij een intake formulier

video
play-sharp-fill

ik heb een

TIP voor de redactie

bel of mail mij gerust als er nog vragen zijn